Shape
Pogledajte naš video

Aurum Textile

Kompanija je osnovana u proleće 2020. godine na osnovu dugogodišnjeg proizvodnog iskustva osnivača iz Austrije, sa ciljem da tržištu ponudi visoko kvalitetan, sertifikovan proizvod netkanog tekstila od polipropilena čija je filtraciona moć ≥ 99,7%.

Kao mlada kompanija, od samog početka proizvodnje uspevamo da održimo stabilan i efikasan obim proizvodnje kako bi zadovoljili potrebe naših kupaca. Veliki lager omogućava da sve zahteve kupaca možemo da ispunimo promptno.

Naša misija je da kvalitetnim proizvodom i stručnom uslugom garantujemo pozitivno iskustvo klijenata i zadovoljenje svih zahteva kupaca. Instistiramo na važnosti profesionalnog odnosa i neprestane edukacije zaposlenog osoblja, a sve u cilju što uspešnije saradnje sa našim klijentima.

Vizija firme Aurum textile jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Osnova naše vizije su stalno kretanje i pozitivne promene, učenje, usavršavanje rada i ulaganje u ljude, vođeno optimizmom, kreativnošću, ambicijama i odgovornošću. Standardi koje smo postavili na početku i od kojih nećemo odustajati jer naši kupci zaslužuju samo najbolje.

Naš osnovni cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama. Koristeći proverene isporučioce i proverenu tehnologiju, uz obučeno osoblje mi imamo za cilj stvaranje imidža pouzdanog proizvođača.

Kako da započnemo
saradnju?

Ukoliko je naš proizvod ono što vam je potrebno ili imate drugi predlog za saradnju, molimo vas popunite kontakt formu i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Upit za ponudu

Naši sertifikati

Najviši proizvodni zahtevi kao i upotreba isključivo testiranih materijala osnovni su preduslov za proizvodnju visokokvalitetnog proizvoda.